Εκδήλωση στις Σπέτσες για τους χρονίως πάσχοντες και το περιβάλλον τους

gennia xronia pasxontes

Η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, δίπλα στους χρονίως πάσχοντες και τους συγγενείς τους

Tα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρονίως πάσχοντες και οι συγγενείς τους, αλλά και πόσο μπορεί το περιβάλλον τους να συμβάλλει στη θεραπεία, την αποκατάσταση και την ηθική τόνωση και ψυχική ενδυνάμωσή τους, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν από κοινού η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και ο δήμος Σπετσών, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017.
Στην εκδήλωση με θέμα «Οι χρονίως πάσχοντες και το περιβάλλον τους», η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, απηύθυνε χαιρετισμό, συγχαίροντας την Ιερά Μητρόπολη και τη δημοτική Αρχή Σπετσών για την πρωτοβουλία τους.
«Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, τέτοιες δράσεις είναι σημαντικότατες. Γι’ αυτό θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον εμπνευστή της σημερινής εκδήλωσης, Αρχιμανδρίτη πατέρα Γρηγόριο, την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και τη δημοτική αρχή των Σπετσών για την πρωτοβουλία, την οργάνωση και την υλοποίηση της εκδήλωσης», είπε η κ. Γεννιά.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια των διοργανωτών για την ανακούφιση των χρονίως πασχόντων και τη στήριξη των συγγενών τους.
«Είναι χαρά μου να βοηθώ όπου μπορώ με όλες μου τις δυνάμεις», κατέληξε.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι: Ιωάννης Γαλέτας- Ψυχίατρος, Δημήτριος Καμιζής- ιατρός Παθολόγος- πρ. Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Ναυπλίου και Κέντρου Υγείας Κρανιδίου και Ευγενία Παπαχρηστοπούλου- Ψυχολόγος –Κλινική Νευροψυχολόγος, υποψήφια Διδάκτωρ Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

eep logo