Ο Π.Χατζηπέρος στο Εαρινό Ράλι στις Σπέτσες

chatziperos spetses

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας κλασσικών αυτοκινήτων Εαρινό Ράλι των Φίλων του Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ) στις Σπέτσες.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και μετέφερε το χαιρετισμό της Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Απένειμε τα έπαθλα στους νικητές και συνεχάρη τους διοργανωτές για την επιλογή του ιστορικού νησιού, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο την Τουριστική περίοδο για το 2017, η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Τόνισε δε, ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με το Δήμο με πρωτεργάτες το Δήμαρχο κο Λυράκη και τους Αντιδημάρχους κο Πάνου και κα Στόφυλα, φρόντισε για την έγκαιρη αποκατάσταση -προκειμένου να πραγματοποιηθεί ομαλά ο αγώνας- του οδικού δικτύου του νησιού, λόγω της εξέλιξης των εργασιών της κατασκευής του ζωτικής σημασίας έργου του βιολογικού καθαρισμού.
Ο κ. Χατζηπέρος συναντήθηκε με κατοίκους, επιχειρηματίες και φορείς του νησιού, άκουσε τους προβληματισμούς τους, έδωσε απαντήσεις όσον αφορά το έργο και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο βαθμό της εξέλιξης του ίδιου του έργου, όσο και για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων του. Στο πλαίσιο αυτό τα έργα αποκατάστασης θα συνεχιστούν στις Σπέτσες και τη Μ. Εβδομαδα, ενόψει των εορτών του Πάσχα.
Στόχος της Περιφέρειας είναι τα έργα να έχουν τη μικρότερη δυνατή όχληση στους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους επισκέπτες και την ελαχίστη οικονομική επίπτωση στις τοπικές των νησιών και της Τροιζηνίας.

eep logo