Ανθοκομική Έκθεση στο λιμάνι της Σουβάλας

anthokomiki ekthesh thalassa

Με τη συμμετοχή τεσσάρων επαγγελματιών από το χώρο της ανθοκομίας στην Αίγινα, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1 και 2 Μαΐου στο λιμάνι της Σουβάλας η Ανθοκομική Έκθεση, μία "πολύχρωμη νότα" δίπλα στο παραδοσιακό της λιμάνι.

Στο πλαίσιο της ανθοκομικής έκθεσης και της μουσικής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Προόδου και Αλληλεγγύης σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Σουβάλας, τα μέλη του συλλόγου αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στα παιδιά, που ζωγράφισαν θέματα σχετικά με την πρωτομαγιά. Τα παιδιά της περιοχής πραγματικά απόλαυσαν τη συμμετοχή τους, δημιουργώντας δεκάδες πανέμορφες ζωγραφιές που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του λιμανιού.

Οι μικροί ζωγράφοι άφησαν στο τραπέζι τα πολύχρωμα μολύβια τους γύρω στις 11:30 οπότε και τελείωσε ο χρόνος που είχε διατεθεί για τη δημιουργία των έργων. Στη συνέχεια όλες οι ζωγραφιές τοποθετήθηκαν στην είσοδο της προβλήτας για να γίνουν αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Οι ζωγραφιές αξιολογήθηκαν από τον δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη και τη δημοτική σύμβουλο κυρία Αικατερίνη Σαλπέα οι οποίοι ανέδειξαν τα έργα που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό.

aiginaportal.gr

eep logo