Εκδήλωση για την ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων Τουριστικών ΜΜΕ

ESPA tourismos 2014 2020

Παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. στην Ύδρα

 

Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων και υπηρεσιών του Β.Ε.Π. και της δράσης του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»
Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας Απασχόλησης του Β.Ε.Π., στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων – μελών του στην επιμελητηριακή του περιφέρεια, διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση παρουσίασης των δράσεων και υπηρεσιών του στην Ύδρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ: "Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών ΜΜΕ".

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Υδρας

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας των μελών του με αξιοποίηση στοχευμένων δράσεων στήριξης της βιωσιμότητας των ΜΜΕ καθώς και του δικαιώματός τους για ανάπτυξη, επέκταση και εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους.
Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί ανταλλαγή προτάσεων-απόψεων-ιδεών που θα αφορούν τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παρευρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Ύδρας κος Γιώργος Κουκουδάκης, τα μέλη του το Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ύδρας καθώς και επιχειρήσεις – μέλη του Β.Ε.Π.

 

 

eep logo