Συνάντηση Τ.Χατζηπέρου με τον Αρχηγό ΓΕΝ

chatziperos yen

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου με τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυριότερο την προπαίδευση στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πόρος η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Πόρου τον επόμενο μήνα. Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για το γεγονός αυτό και ευχήθηκε να καθιερωθεί το ΚΕ Πόρος σαν κέντρο προπαιδεύσεως και όχι μόνο. Με αυτό τον τρόπο θα εξακολουθήσει να σηματοδοτεί τον πρώτο Ναύσταθμο του Ελληνικού Κράτους.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Μουσείου Αντιδικτατορικού Αγώνα ΒΕΛΟΣ, το οποίο βρίσκεται σε επισκευή στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Ο Αντιπεριφερειάρχης τον ευχαρίστησε επίσης για το ενδιαφέρον του, καθότι έχει ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με αυτό γιατί υπήρξε Αξιωματικός κατά την περίοδο της Ανταρσίας του Α/Τ ΒΕΛΟΣ.
Τέλος, αναφέρθηκαν στο Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης καθώς και στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την επισκευή-ανακαίνιση του γηπέδου/σταδίου του Πόρου, το οποίο η Π.Ε. Νήσων το έχει σε εκκρεμότητα.