Το Σάββατο 10 Ιουνίου ανοίγουν οι λουτροπηγές των "Αγίων Αναργύρων" στα Μέθανα

ai phgai

Το υδροθεραπευτήριο "'Αγιοι Ανάργυροι" που λειτουργεί μέσα στο ξενοδοχείο "ΑΙ ΠΗΓΑΙ" στην είσοδο της Λουτρόπολης των Μεθάνων θα αρχίσει να λειτουργεί για την εφετινή καλοκαιρινή σαιζόν το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε μετά από ερώτηση που του έθεσε το WWW.MYMETHANA στον ιδιοκτήτη του κ. Γ. Νάνο, ο οποίος υπογράμμισε ότι "τα Μέθανα είναι έτοιμα να υποδεχθούν όλους τους λουόμενους που έχουν προγραμματίσει να κάνουν ιαματικά μπάνια στα Μέθανα".

Επισημαίνει ότι εντός του ξενοδοχείου ΑΙ ΠΗΓΑΙ λειτουργεί το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» με την ομώνυμη ιαματική πηγή. Οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν ΦΥΣΙΚΑ λουτρά, ΘΕΡΜΑ λουτρά και ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ, τα οποία ενδείκνυνται για χρόνιες παθήσεις, όπως ρευματικά, αρθρίτιδες, νευραλγίες, ισχιαλγίες, παθήσεις του αυχένα, δερματοπάθειες και γυναικολογικές παθήσεις.
Στο υδροθεραπευτήριο λειτουργεί εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα [υπερχείλισης – υδρομασάζ] με ιαματικό νερό, όπως επίσης και αίθουσα μασάζ – φυσικοθεραπείας και αίθουσα αποδυτηρίων. Υπάρχει, επιπλέον, ιατρός για την προβλεπόμενη ιατρική εξέταση και παρακολούθηση των πελατών καθ’ όλη τη διάρκεια της λουτροθεραπείας τους.
Το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» λειτουργεί σύμφωνα με τους επιστημονικούς κανόνες της υδροθεραπευτικής. Δέχεται και εξωτερικούς πελάτες, λειτουργεί από Ιούνιο έως τέλη Οκτωβρίου (αναμένεται συνεχής λειτουργία). Είναι συμβεβλημένο με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως επίσης και με το πρόγραμμα του θεραπευτικού τουρισμού. 
Το ξενοδοχείο «ΑΙ ΠΗΓΑΙ» και το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» σας περιμένουν να μας επισκεφθείτε και να αφεθείτε στην ευεργετική επίδραση του ιαματικού νερού.

Mε θέα στο Σαρωνικό κόλπο το ιστορικό ξενοδοχείο «ΑΙ ΠΗΓΑΙ» είναι δείγμα αρχιτεκτονικής του μεσοπολέμου. Λειτουργεί από το 1936 και είναι ξενοδοχείο Α’ κατηγορίας. Συνώνυμο με τη συστηματική αξιοποίηση των ιαματικών πηγών των Μεθάνων, έχει φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες, όπως προκύπτει από το βιβλίο πελατών του. Πρόσφατα ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο και το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Το ξενοδοχείο «ΑΙ ΠΗΓΑΙ» και το υδροθεραπευτήριο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» σας περιμένουν να μας επισκεφθείτε και να αφεθείτε στην ευεργετική επίδραση του ιαματικού νερού. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να κάνουν ιαματικά λουτρά και όχι μόνο.

eep logo