Γ.Γεννιά: Συνάντηση στο Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά για το κλειστό Καπαγέρωφ‏

gennia agios kosmas

Η βουλευτής Β’ Πειραιά Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Μαρτίου προγραμματισμένη συνάντηση με την Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, κα. Λαρεντζάκη Ζωή και κ. Ραλλάτο Ανδρέα, στους οποίους εξέθεσε το σημαντικό ζήτημα της εγκατάλειψης του κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Καπαγέρωφ» και της επαναλειτουργίας του.
Η κ. Λαρεντζάκη και ο κ. Ραλλάτος ενημέρωσαν την κα. Γεννιά αναφορικά με τα αίτια της εγκατάλειψης όπως και τις ενέργειες που απομένουν προκειμένου να ξεκινήσουν οι ενέργειες αποκατάστασης. Η εκτίμηση τους είναι ότι στο επόμενο διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εναπομείναντες μελέτες έτσι ώστε να μπορούν να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.
Η κα. Γεννιά ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό για τους αθλητικούς συλλόγους και τον κόσμο του Πειραιά η επαναλειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλαθοσφαίρισης «Πέτρος Καπαγέρωφ». Η παράληψη δε της αποκατάστασης των ζημιών βαραίνουν όσους μέχρι σήμερα δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες.
Η σημερινή συνάντηση με την κ. Πρόεδρο εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών με σκοπό να αποκτήσει ο Πειραιάς τις αθλητικές εγκαταστάσεις που του αναλογούν και τις οποίες στερείται τα τελευταία χρόνια. Αποτελεί άλλωστε δέσμευση της βουλευτού ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της για την ικανοποίηση της ανάγκης των κατοίκων του Πειραιά για σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους άθλησης.
Η κα. Γεννιά θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση της για όλες τις ενέργειες της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά όπως και για την βούληση για επίλυση που επιδεικνύει η κα. Πρόεδρος.