Χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών

IMG 7422

Το πιο ζεστό χειροκρότημα εισέπραξαν την Τρίτη τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών (15ος, 17ος και 18ος) του Δήμου Πειραιά, κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.

«Οι καλικάτζαροι και η Αγέλαστη Πολιτεία», «Παιδική Επιθυμία», «Εργαστήρι του Άη Βασίλη», «Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα», χορευτικά, ποιήματα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα ήταν μερικά από τα θέματα που παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στο χαιρετισμό του, τόνισε:
«Σήμερα, οι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Με το ταλέντο και την υποκριτική τους έκλεψαν την παράσταση. Αυτές τις γιορτινές ημέρες, δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε και να γκρινιάζουμε.

Τα προβλήματα, όμως είναι πολλά και σημαντικά. Τα βιώνετε πρώτα απ΄ όλα οι γονείς και οι εργαζόμενοι στους Σταθμούς. Ωστόσο πιστεύω ότι η προσωπική δουλειά της κυρίας Ζηλάκου, της Διευθύντριας και όλου του προσωπικού των Σταθμών καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό αυτές τις αδυναμίες και τις ευχαριστώ πολύ. Ασκούν καθήκοντα που δεν είναι της αρμοδιότητάς τους και προσπαθούν να επιλύσουν τα όποια προβλήματα. 

Ελπίζουμε με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε, θα δουλέψουμε γι΄ αυτό, μπορούμε να τα καταφέρουμε και σαν Πειραιάς και σαν χώρα. Να είμαστε αισιόδοξοι.
Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία για όλους σας και κυρίως για τα παιδιά μας που μας ενδιαφέρει να έχουν υγεία και να είναι χαμογελαστά. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, ανέφερε:
«Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλή πρόοδο στα παιδιά σας. Πέρα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και ο Δήμαρχος και εγώ προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα μοιράσουμε κάποιες δωροεπιταγές για τα δώρα των παιδιών. Ευχαριστώ πολύ και του χρόνου».

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μώραλης και η κα Ζηλάκου διένειμαν δωροεπιταγές στα παιδιά. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου ψυχαγώγησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους παρευρισκόμενους.

 

eep logo