Σύσκεψη Λαγουδάκη - Ορφανού

lagoudakis orfanosΣυνάντηση με το δήμαρχο Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκη είχε την Παρασκευή ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίκος Ορφανός για τα χρόνια προβλήματα της περιοχής.

Ο κύριος Λαγουδάκης έθεσε στον κύριο Ορφανό για άλλη μία φορά το σοβαρό ζήτημα των συγκοινωνιών αλλά και των κατεστραμμένων υποδομών των χώρων πολιτισμού όπως των δύο μεγάλων μουσείων Αλιείας και Ναυτικής Τέχνης, του Πολυχώρου στο Ικόνιο και του ανοιχτού Θεάτρου « Μίκης Θεοδωράκης».

Ανεκμετάλλευτο παραμένει για χρόνια κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων και δύο κλειστά γήπεδα αθλητισμού ενώ καμία μέριμνα δεν έχει υπάρξει εδώ και χρόνια για την αξιοποίηση της αναπλασμένης χωματερής, η οποία δημιουργήθηκε με την προοπτική να δοθεί στον κόσμο ως χώρος ψυχαγωγίας και δε λειτούργησε ποτέ.

Ο κύριος Ορφανός συμμερίστηκε τα προβλήματα του Δήμου και δήλωσε πως αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας να δοθεί έμφαση στην αναζωογόνηση της υποβαθμισμένης περιοχής με αφορμή τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αξιοποίηση της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.

eep logo