«Εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων»

prostasia prosopikon dedomenon

Ημερίδα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, μετά την εφαρμογή του νέου Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 που τίθεται σε ισχύ από την 25η Μαΐου 2018, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα :
«Εφαρμογή του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ, Γεωργίου Κασιμάτη 1 Πειραιάς, αίθουσα Σ. Μπρούσκαρη (1ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών, προκειμένου να κατανοήσουν τις απαιτήσεις και τους ρόλους τους στο πλαίσιο του Κανονισμού ώστε να είναι σε θέση να προβούν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις διατάξεις του, καθώς το πεδίο εφαρμογής του αφορά πάσης φύσεως επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, φορείς, οργανώσεις, επιστημονικές εταιρείες, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων κ.λπ., που επεξεργάζονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους προσωπικά δεδομένα, π.χ. πελάτες, προμηθευτές μέλη τους κ.ά.

Το θέμα θα αναπτύξουν οι κ.κ. Στέλιος Μανουσάκης π. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, Δικηγόρος – Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και Ηλίας Πολλάλης Δικηγόρος -Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς.

eep logo