Σε εξέλιξη έργα ανάπλασης αύλιων χώρων και επισκευών σχολείων

sxoleio anakainish

Στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο ανάπλασης εξωτερικών αθλητικών χώρων σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού.

Οι εργασίες αφορούν στη βελτίωση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των εξωτερικών αθλητικών χώρων, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών, τόσο στο αθλητικό τους πρόγραμμα, όσο και στη γενικότερη άθληση και ψυχαγωγία τους στο χώρο. Περιλαμβάνουν αντικατάσταση υπαρχόντων φθαρμένων αθλητικών δαπέδων ή κατασκευή τους, όπου δεν υπάρχουν, καθώς και αντικατάσταση παλαιού ή εγκατάσταση νέου αθλητικού εξοπλισμού, όπως μπασκέτες, ταμπλό, ιστοί βόλεϊ, προστατευτικά ασφαλείας κλπ.

Οι αναπλάσεις αύλιων χώρων στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου θα καλυφθούν από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ήδη, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου έχουν ολοκληρώσει την σχετική μελέτη.
Τέλος, η δημοτική αρχή έχει εκπονήσει και υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο επισκευών και συντηρήσεων για όλες σχολικές μονάδες. Οι εργασίες εξελίσσονται με βάση προτεραιότητες και ανάγκες και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του χρόνου.