Εκδήλωση τιμής για τον Αρχιστράτηγο του 1821, Γεώργιο Καραϊσκάκη

Georgios Karaiskakis

Την Κυριακή 22 Απριλίου στο Νέο Φάληρο από τους συμπατριώτες του Καρδιτσιώτες

 

Μεγάλη εκδήλωση τιμής οργανώνεται την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11.30’ π.μ. στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγομένων και ο Σύλλογος Απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας «Ο Καραϊσκάκης».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.
Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α. – Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αηδονοχωριτών Καρδίτσας, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».
Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία Αξιωματικών και οπλιτών του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

eep logo