Αναβαθμίζεται το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου

keratsini kleisto ghpedo

Mε χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Την αναβάθμιση του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, στην περιοχή «Σιταποθήκες», εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης για το σχετικό έργο. Το έργο προϋπολογισμού 324.999,95 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Κερατσινίου, επί των οδών Γαληνού και Μπαλή, με γνώμονα την ασφάλεια των αθλούμενων και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Ειδικότερα, το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες παρεμβάσεις: μονώσεις, εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο και στο ξύλινο παρκέ εσωτερικά του γηπέδου, συντήρηση του λεβητοστασίου και αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων, αποξήλωση όλων των φωτιστικών σωμάτων εντός και εκτός του κλειστού γυμναστηρίου και τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED, ανακατασκευή - επισκευή των ηλεκτρολογικών πινάκων, τοποθέτηση νέου ιστού φωτισμού με προβολείς στον αύλειο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου για τον φωτισμό των εξωτερικών αθλητικών χώρων του γυμναστηρίου.

Τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

 

eep logo