Έφυγε από τη ζωή η δικηγόρος Δήμητρα Κοντού

dimitra kontou

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Αντίο σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, τη δική μας Δήμητρα Κοντού...

 

"Η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας αποχαιρετά με βαριά θλίψη και μεγάλο πόνο έναν δικό της ξεχωριστό άνθρωπο, τη Δήμητρα Κοντού. Τη δική μας Δήμητρα.

Χθες τα ξημερώματα χάσαμε μια αγαπημένη φίλη και συντρόφισσα της γνώσης και της δράσης. Μια γυναίκα αξιόμαχη, αριστερή μέσα στη ζωή, μέσα στις μικρές και μεγάλες επαγγελματικές και κοινωνικές μάχες.

Ο αγώνας της για την τοπική κοινωνία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτικές ελευθερίες, ήταν μακρόχρονος και συγκινητικός, ακατάβλητος και συνεπής. Μέχρι την τελευταία της στιγμή, η πορεία της ζωής της ήταν γεμάτη προσφορά και αυτοθυσία, χαμόγελα και ζεστασιά.

Η απουσία της θα στοιχίσει σε όλους και όλες μας πολύ, αλλά κυρίως στην οικογένεια της, στην οποία ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο. Θα είμαστε δίπλα της.

Από την πλευρά μας, θα θυμόμαστε για πάντα τη Δήμητρα, ως αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας, χιούμορ, δύναμης και αποφασιστικότητας".

Η κηδεία της Δήμητρας Κοντού θα γίνει το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 13.00 στο Νεκροταφείο Σχιστού, στον Ι.Ν. Αγ. Γερασίμου.

 

eep logo