Δήμος Κορυδαλλού: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση γυναικολογικού ελέγχου

mastografia

Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ και κλινική εξέταση ψηλάφησης μαστού

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν γυναικολογικός έλεγχος που διοργάνωσε στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, η Διεύθυνση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού σε συνεργασία με την Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου και με φορέα υλοποίησης το Κέντρο Υγείας Περιστερίου. Πήραν μέρος συνολικά 25 γυναίκες που κατοικούν στον Δήμο, οι οποίες υποβλήθηκαν σε δωρεάν Τεστ ΠΑΠ και κλινική εξέταση ψηλάφηση μαστού.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ελευθερία Κωτσίδου ευχαρίστησε την Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, την διοικήτρια κα Ιορδανίδου και τον υποδιοικητή κ. Αντύπα για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία, και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Περιστερίου, τον ιατρό γυναικολόγο κ. Φελέκη και τις μαίες κ.κ. Τσιπούνη και Γιαλαμά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.
Επανέλαβε δε την πάγια θέση της δημοτικής αρχής για συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια πραγματοποίησης δράσεων πρόληψης με σκοπό την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, μέσω του αρμόδιου Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημοσίας Υγείας.