Κοπή βασιλόπιτας του προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών

zilakou dp 5808

Ομιλία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπίας Ζηλάκου

 

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του προσωπικού των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, αφού ευχήθηκε το 2018 να είναι μια νέα δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους, μίλησε για το σημαντικό ρόλο που παίζει στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των παιδιών, η ένταξή τους στην προσχολική αγωγή. «Σε αυτήν την τρυφερή ηλικία, ένας από τους βασικούς στόχους μας – τόνισε- είναι η κάλυψη των βιολογικών αναγκών των παιδιών και η καλλιέργεια σημαντικών ικανοτήτων και κατάλληλων γνώσεων που θα βοηθήσουν τα παιδιά να μεταβούν ομαλά στα επόμενα στάδια της σχολικής αγωγής».
Ευχαρίστησε όλο το διοικητικό, εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών για την ποιοτική δουλειά που προσφέρουν καθημερινά και την άριστη συνεργασία που υπάρχει.
Τέλος, η κα Ζηλάκου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του.

Η Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Ειρήνη Βασίλαινα, αφού αναφέρθηκε στις δράσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος την περσινή χρονιά, όπως θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις στο Βεάκειο, στα Βοτσαλάκια, στον πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος» και στο «Σινεάκ», υπογράμμισε ιδιαίτερα τις δυσκολίες που υπάρχουν φέτος, επειδή για πρώτη φορά θα αδειοδοτηθούν οι παιδικοί σταθμοί.
Τέλος, επεσήμανε την ιδιαίτερη συμβολή του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη και της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου κυρίας Χαραλαμπίας Ζηλάκου, προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς και υψηλού επιπέδου Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης. Οι Αντιδήμαρχοι : κα Αθηνά Γλύκα- Χαρβαλάκου και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης. Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Αγραπίδης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Κούβαρης. Η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Ευαγγελία Αθανασίου. Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κα Ειρήνη Δαριώτη και κ.κ. Φραγκούλης Φουστέρης και Χρήστος Μακρής.