Ανδριανός Μιχάλαρος: 2018 η χρονιά των μεγάλων προσδοκιών

mixalaros andrianos

Μήνυμα του Προέδρου του ΒΕΠ προς τα μέλη και τον επιχειρηματικό κόσμο για το νέο έτος

 

Το 2018 έρχεται ως η χρονιά των μεγάλων προσδοκιών για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και για την οικονομική ανάταξη της χώρας μας.
Ας είναι το ξεκίνημα του 2018 αφετηρία μίας παραγωγικής εποχής γεμάτη προοπτικές για ένα καλύτερο επιχειρηματικό μέλλον.
Το νέο έτος μπορεί να αποτελέσει το έτος επανεκκίνησης της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στη χώρα μας καθώς αποτελεί και την ουσιαστική λύση διεξόδου από την κρίση. Αυτό αποτελεί και τον κύριο στόχο της νέας Διοίκησης του Β.Ε.Π.: στήριξη της μεταποίησης και ενίσχυση της εξωστρέφειας των παραγωγικών επιχειρήσεων .
Tο Β.Ε.Π. σε συνεργασία με όλους τους φορείς που εμπλέκονται στον χώρο της μεταποίησης θα εστιάσει στο τι χρειάζεται σήμερα η ελληνική μεταποίηση για να αναπτυχθεί, θα καταγράψει θέσεις, προτάσεις και εργαλεία, έτσι ώστε να βελτιωθεί η παραγωγικότητα στη μεταποιητική δραστηριότητα και να καταστεί ανταγωνιστική..
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και του προσωπικού του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, σας εύχομαι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος για εσάς και τις οικογένειές σας με υγεία, ευημερία και αλληλεγγύη.

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018!

eep logo