Ο Κώστας Μαρκουλιδάκης για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

markoulidakis new

Με δήλωσή του ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά

Κώστας Μαρκουλιδάκης υπογραμμίζει:

"Η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι σημαντική. Έχει σημασία για τον επαγγελματία να αναδείξει το επάγγελμά του ,και γι αυτό και πρέπει να έλθει να ψηφίσει.
Στην «Επαγγελματική Συνεργασία», προέχει η πρόοδος του συναδέλφου, του μικρομεσαίου, του ελεύθερου επαγγελματία, του εμπόρου. Γιατί με την πρόοδο όλων αυτών, θα έρθει και η πρόοδος της χώρας. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Και για να επιτευχθεί, απαιτείται ενότητα και κοινός βηματισμός, μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα που δηλητηριάζουν, διασπούν και αποσυντονίζουν. Η ψήφος στο Συνδυασμό «Επαγγελματική Συνεργασία» δυναμώνει τη φωνή σας, γιατί είμαστε ένας από εσάς. Στην εποχή της Κρίσης η μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα είναι η λύση και η Επαγγελματική Συνεργασία ο αυθεντικός εκπρόσωπός της".

Σημειώνεται ότι οι εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

eep logo