Το ΒΕΠ κοντά στις επιχειρήσεις-μέλη του που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική

plimmyra laspi

Καλούνται να δηλώσουν τα στοιχεία τους στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά για αυτοψία και καταγραφή των ζημιών


Τους επιχειρηματίες μέλη του που επλήγησαν από τη Βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία και οι πλημμύρες στην Περιφέρεια της Δυτικής Αττικής και, κυρίως, στις περιοχές της Μάνδρας, της Ν. Περάμου, της Ελευσίνας και της ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, καλεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία του ΒΕΠ, να δηλώσουν τα στοιχεία τους, ώστε το Επιμελητήριο να στείλει άμεσα, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, πραγματογνώμονες για αυτοψία και την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Ανδριανός Μιχάλαρος, δήλωσε συγκλονισμένος για το μέγεθος της καταστροφής, που είχε, δυστυχώς, σαν αποτέλεσμα, πέραν των υλικών καταστροφών, να χαθούν και ανθρώπινες ζωές.
«Εκφράζω, κατ, αρχήν, τα θερμά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που θρηνούν για την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Το Επιμελητήριο θα είναι δίπλα στους συναδέλφους που βρίσκονται σε απόγνωση, βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να χάνονται σε μία στιγμή», τόνισε ο κος Μιχάλαρος, και συμπλήρωσε ότι το Επιμελητήριο θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους βοηθήσει.

Τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά μπορούν να απευθύνονται για τη δήλωση των στοιχείων τους, στα τηλ. 210 4174 765 και 210 4121 298, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

eep logo