Έκθεση Φωτογραφίας για το Κουρδιστάν

dyo reporters photo

Των δημοσιογράφων του Καναλιού-1 Νίκου Μπαρδούνια και Πέτρου Κασιμάτη

Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε χθες η έκθεση φωτογραφίας των δημοσιογράφων του ραδιοσταθμού «Κανάλι Ένα 90,4», Νίκου Μπαρδούνια και Πέτρου Κασιμάτη, με τίτλο «Κουρδιστάν: το βρήκαμε να φλέγεται…το αφήσαμε να ελπίζει».
Οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο όσα έζησαν οι δύο διακεκριμένοι δημοσιογράφοι κατά την αποστολή τους στο Ιρακινό Κουρδιστάν, λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία των Κούρδων του Ιράκ.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, διοργανώθηκε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα τα τεκταινόμενα στο Ιρακινό Κουρδιστάν αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σε αυτή τη συζήτηση πήραν μέρος ο αντιστράτηγος ε.α. και γεωστρατηγικός αναλυτής κ. Ιωάννης Μπαλτζιώτης, ο συγγραφέας κ. Μάνος Καλύβας και ο διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος.

Η βραδιά έκλεισε με τους «Δύο Ρεπόρτερ» Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασιμάτη να μοιράζονται με τους παρευρισκόμενους λίγες μόνο από τις συγκλονιστικές εμπειρίες που έζησαν κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Ιρακινό Κουρδιστάν.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά και την Δημοτική Πινακοθήκη της πόλης, ενώ την επιμέλεια είχε η δρ. Κατερίνα Παλιού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Σιούφας, η βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Σταματάκη, ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρώην Αντιπεριφαρειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά κ. Στέλιος Λογοθέτης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Νίκος Αγγελόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά κα. Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, ο σύμβουλος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Ιωάννης Αλιφραγκής και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος

eep logo