Έναρξη εγγραφών για το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού

computer training

Νέα τμήματα και καθιέρωση κοινωνικών κριτηρίων

 

Ολοκληρώνοντας ένα κύκλο δέκα χρόνων το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού συνεχίζει τη λειτουργία του με στόχο να παράσχει διαρκή επιμόρφωση σε ενήλικες που επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σ’ ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και θα λειτουργήσουν τμήματα πληροφορικής για αρχάριους και για πιστοποιήσεις σε word, internet και access. Επίσης, τμήματα όλων των επιπέδων στην αγγλική, ισπανική και ιταλική γλώσσα με πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς.

Το κέντρο, κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, διευρύνει τις δυνατότητες συμμετοχής με την ένταξη κοινωνικών κριτηρίων. Δικαιούχοι των ειδικών τιμών είναι άνεργοι και άτομα με χαμηλό εισόδημα που ανήκουν στις κατηγορίες: γονείς μονογονεϊκών οικογενειών με ένα από τα παραπάνω δύο κριτήρια, φοιτητές και φοιτήτριες με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, άτομα με ειδικές ανάγκες και χαμηλό εισόδημα, πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα, δικαιούχοι του επιδόματος ΚΕΑ.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά 9:00- 20:00 στα γραφεία Ζάππα 1, (έναντι Σινέ Παράδεισος), τηλ.: 2104956717/ 693243413, εγγραφές και στο education@korydallos.gr.

eep logo