Σύσκεψη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

agiasmos korydallos

Σε ετοιμότητα όλα τα σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού

Η απόλυτη ετοιμότητα των σχολείων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς επιβεβαιώθηκε μετά την ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή μελών της διοίκησης του Δήμου.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με εντολή του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη και συντόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Περιβάλλοντος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Καλούδης, Πρασίνου Μαρία Διακάτου και Οικονομικών Ανδρέας Καπιτσίνος, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για θέματα Καθαριότητας Δημήτρης Χριστοφορίδης, Επικοινωνίας Παύλος Γερακάρης και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ Βάϊος Μανώλης και οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Γιαννακάκη και Β΄θμιας Γιάννης Πάχος.
Παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και επισκευών που πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια των θερινών διακοπών σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα και αφορούν σε ελαιοχρωματισμούς, εργασίες συντήρησης και επισκευής, όπως οικοδομικές, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, μονώσεις, αντικατάσταση ειδών υγιεινής, διαγραμμίσεις, κλαδέματα και επιμέλεια των κήπων των σχολείων, καθώς και εργασίες καθαριότητας. Όλες οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν από τα τεχνικά συνεργεία και τους εργαζόμενους του Δήμου, αφού είχε προηγηθεί πλήρης και λεπτομερής καταγραφή όλων των αναγκών.
Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για το έργο ανάπλασης προαύλιων χώρων που θα συνεχισθεί το επόμενο διάστημα, καθώς και την κατασκευή νέων διδακτηρίων.

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ