ΕΒΕΠ: Δύο νέες πρωτοπόρες υπηρεσίες

evep

Από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων για όλες τις επιχειρήσεις-μέλη τους

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να αξιοποιήσουν τις δύο νέες πρωτοπόρες τεχνολογικά υπηρεσίες που προσφέρει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων στο σύνολο των Ελληνικών επιχειρήσεων-μελών των Επιμελητηρίων.

Πρόκειται για την

Ø υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων και την

Ø υπηρεσία ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) εκπαίδευσης.

■ Με την υπηρεσία εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων

(http://investmenttools.uhc.gr/), οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ανατρέχουν για να αντλούν κάθε αναγκαία πληροφορία για όλα τα νέα επενδυτικά προγράμματα και προγράμματα απασχόλησης, όπως και τις προϋποθέσεις ένταξής τους σε αυτά. Λόγω της διαδραστικότητας της πλατφόρμας ο επιχειρηματίας – χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να εισάγει στην πλατφόρμα το επιχειρηματικό του προφίλ και να ενημερώνεται εξειδικευμένα για τα προγράμματα που ταιριάζουν στην επιχείρησή του. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ανάρτησης νέων επενδυτικών προγραμμάτων το σύστημα αυτόματα αναζητεί, ταυτοποιεί και στη συνέχεια ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.

■ Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) ασύγχρονης εκπαίδευσης

( <http://elearning.uhc.gr/> http://elearning.uhc.gr/), οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, στην οποία έχει αναπτυχθεί μεγάλος αριθμός μαθημάτων ασύγχρονης τηλεκατάρτισης. Σύντομα, η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη θα εμπλουτιστεί με νέα μαθήματα και παράλληλα θα λειτουργήσει Web TV Channel, όπου διακεκριμένοι Εκπαιδευτές, Εμπειρογνώμονες, Καθηγητές Πανεπιστημίων κ.α. θα παρουσιάζουν live ενημερωτικές εκπομπές, οι οποίες θα αφορούν σε θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα. Ο κάθε χρήστης της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα μαθήματα που τον ενδιαφέρουν, όποτε εκείνος το επιθυμεί, από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δείτε παρακάτω:

· Σύντομη παρουσίαση της υπηρεσίας εύρεσης επενδυτικών προγραμμάτων <http://www.pcci.gr/evepimages/INVESTMENTTOOLS_F14003.pdf>

· Σύντομη παρουσίαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) εκπαίδευσης <http://www.pcci.gr/evepimages/ELEARNING_F13944.pdf>

eep logo