Εικαστική δράση για παιδιά

paidia eikastikh drash

Στην «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017»

 

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών της πόλης μας, πραγματοποιείται η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017», η οποία περιλαμβάνει 45 δράσεις δημιουργικότητας για τα παιδιά του Πειραιά ηλικίας 6-12 ετών και θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο πλαίσιο της «Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017», πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Δημοτική Πινακοθήκη το workshop «Σημεία του Ορίζοντα» της εικαστικού Κύρας Αλιγιζάκη, όπου τα παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους ζωγραφιές και συμμετείχαν σε εικαστικές δράσεις, με σημείο αναφοράς την εγκατάσταση «Πτερόεντα» της κυρίας Αλιγιζάκη.

Στη Δημοτική Πινακοθήκη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, όπου ενημερώθηκαν για την εικαστική δράση από την Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κa Ευαγγελία Μπαφούνη.

Η «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας», υλοποιείται από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών και διοργανώνεται για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

 

eep logo