Κρουαζιέρα: Έρχονται οι πρώτοι Κινέζοι τουρίστες στον Πειραιά

limani peiraia 7 krouazieroploia

Οι πρώτοι Κινέζοι τουρίστες που θα κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά οργανωμένα αναμένεται να καταφθάσουν την Παρασκευή 21η Απριλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ, εκείνη τη μέρα 200 Kινέζοι τουρίστες από τη Σανγκάη αναμένεται να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τριήμερη κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

Το Celestyal Olympia αναμένεται να αναχωρήσει στις 11:00 από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο, την Πάτμο, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Σαντορίνη και θα επιστρέψει στον Πειραιά. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς περίπου 2.000 Κινέζοι τουρίστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Celestyal Olympia, προκειμένου να επισκεφθούν ελληνικά νησιά. Tην Παρασκευή 21 Απριλίου, η διοίκηση του ΟΛΠ και συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Captain Fu Chengqiu παρουσία φορέων του Πειραιά, θα επιδώσει τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal cruises για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting, από το λιμάνι του Πειραιά.

Πηγή: theseanation.gr