Συνέδριο για ενέργεια-ναυτιλία από το Energy & Sustainability Club

shipping and energy

Το Energy & Sustainability Club και το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν το 4o Ενεργειακό Συνέδριο με θέμα "Ενέργεια και Ναυτιλία: Προκλήσεις και Προοπτικές " την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 (18:00 - 21:00).στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel

Σκοπός του συνεδρίου είναι να εντοπίσει τις προκλήσεις και τις προοπτικές που προκύπτουν από την ολοένα αυξανόμενη τάση της διεθνούς δραστηριότητας των θαλάσσιων μεταφορών για την μεταφορά ενεργειακών προϊόντων, όπως επίσης και να αναλύσει το ρόλο που διαδραματίζει ο Ελληνικός εμπορικός στόλος στην ενεργειακή επάρκεια της παγκόσμιας οικονομίας.

Χαιρετισμό στο συνέδριο θα απευθύνουν οι: κυρία Έλενα Στάμου - Πρόεδρος του Energy & Sustainability Club, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΕΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ο Καθηγητής Γιώργος Ιωάννου - Διευθυντής του MBA International - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ οι ομιλητές του συνεδρίου προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο και τους τομείς ενέργειας και ναυτιλίας: Καθηγητής Μανώλης Καβουσανός - Χρηματοοικονομικά και Ναυτιλιακά Οικονομικά - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κ. Μιχάλης Φωστηρόπουλος - Διευθυντής, Almi Tankers, κ. Σπύρος Παλαιογιάννης - Διευθύνων Σύμβουλος, Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), κ. Φαίδων Τομάζος - Διευθύνων Σύμβουλος, Cass Technava Maritime.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

eep logo