Ο Α.Ξενόφος στη μαρίνα Καλαμαριάς

Marina kalamarias

Επίσκεψη του εκτελεστικού προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ σε περιουσιακά στοιχεία του Ταμείου

 Περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου στη Θεσσαλονίκη, όπως η μαρίνα της Καλαμαριάς και τα ακίνητα στην περιοχή της Μίκρας - Περαίας, επισκέφτηκε σήμερα και χτες ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος, ενώ συγκέντρωσε τις απόψεις και τις προτάσεις των εμπλεκόμενων φορέων επί του στρατηγικού σχεδιασμού και του πλάνου του Ταμείου για την ανάπτυξή τους. Παράλληλα, είχε σειρά επαφών με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.

Αναλυτικότερα, τη Δευτέρα, ο κ. Ξενόφος συναντήθηκε με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη, Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη και Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο. Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εκπροσώπησε στις συναντήσεις η αντιπεριφερειάρχης, Βούλα Πατουλίδου. Στις επαφές που έγιναν τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ κατέγραψαν τις θέσεις και τις τοποθετήσεις των δημάρχων για τα ακίνητα στην ακτίνα της περιοχής του αεροδρομίου "Μακεδονία".

Την Τρίτη 24 Απριλίου ο κ. Ξενόφος, είχε, μεταξύ άλλων, συναντήσεις με τους προέδρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιο Σαββάκη και της Επιτροπής Διαχείρισης του υπό σχεδιασμό Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης, Νίκο Ευθυμιάδη. Ο κ.Ξενόφος επισκέφτηκε, επίσης, τις εγκαταστάσεις του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο οποίο πρόσφατα εγκαταστάθηκε η νέα δοίκηση, υπό την κοινοπραξία που απέκτησε το 67% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ