Carnival Cruise: 20 νέες κρουαζιέρες στην Κούβα από την Τάμπα!

carnival cuba

Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες βλέπουν την κρουαζιέρα ως έναν εξαιρετικό τρόπο να γνωρίσουν την Κούβα ως προορισμό


Τα νέα δρομολόγια του Carnival Paradise προστίθενται στις 17 κρουαζιέρες στην Κούβα που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία για το Carnival Sensation και αναχωρούν από το Μαϊάμι το 2019, γεγονός που δείχνει ότι όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες βλέπουν την κρουαζιέρα ως έναν εξαιρετικό τρόπο να γνωρίσουν την Κούβα ως προορισμό.
Τα 5ήμερα ταξίδια του Carnival Paradise θα αναχωρούν από την Τάμπα τα Σάββατα και θα περιλαμβάνουν ολοήμερη παραμονή στην Αβάνα καθώς και στάσεις στους τροπικούς προορισμούς Key West και Cozumel.
Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στις κρουαζιέρες της Κούβας της Carnival Cruises μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 20 διαφορετικών εκδρομών στην ξηρά που προβάλλουν τον πολιτισμό, την μαγευτική ομορφιά του νησιού και τα αρχαία αρχιτεκτονικά μνημεία.

Το Carnival Paradise ολοκλήρωσε μια εκτεταμένη ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο μήνα, η οποία του πρόσθεσε ένα θεαματικό πάρκο νερού, 38 νέες καμπίνες, 98 μπαλκόνια στις υπάρχουσες, αίθουσες εκδηλώσεων και ένα πλήθος συναρπαστικών ιδεών για φαγητό και ποτό.