Π.Κουρουμπλής: Η αλήθεια για το «Π.Κ»

kouroumplis panagiotis 1

"Το FBI δεν αναφέρεται σε Π.Κ."

 

Τα αρχικά και η φράση «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» δεν υπάρχουν σε κανένα έγγραφο του FBI, υποστηρίζει ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Προκαλεί δε με δήλωσή του οποιονδήποτε έχει τέτοιο έγγραφο να το δώσει στη δημοσιότητα, διευκρινίζοντας πως η επίμαχη φράση περιλαμβάνεται μόνο στη μηνυτήρια αναφορά των Βουλευτών Λοβέρδου, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου κ.κ. εναντίον μου για την ανακοστολόγηση των φαρμάκων.

Η σύντομη δήλωση με την οποία ο υπουργός Ναυτιλίας απαντά στα όσα έχουν γραφτεί για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis έχει ως εξής:

«Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη, υποστηρίζοντας ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας». Η αλήθεια είναι ότι η μόνη αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» υπάρχει στο διαβιβαστικό έγγραφο της αρμόδιας εισαγγελέως το οποίο αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά των Βουλευτών Λοβέρδου, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου κ.κ. εναντίον μου για την ανακοστολόγηση των φαρμάκων. Όσοι επιχειρούν στο βωμό της ανθρωποφαγίας να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας για την Novartis και στο οποίο αναφέρεται η φράση «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει».

eep logo