«Η Διαχρονική πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία»

naftilia 2

Διάλεξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας

Στα πλαίσια του προγράμματος διαλέξεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Τεχνολογίας, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ινστιτούτου, Απόστολος Δόμβρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Μονάχου, θα αναπτύξει το θέμα: «Η Διαχρονική πορεία του ΕΛ.Ι.Ν.Τ. και η Συμβολή του στην Ναυτιλία»

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα Προσομοιώσεων του εκπαιδευτικού κέντρου της εταιρίας Technava (Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού, 188-63, Πέραμα)

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Σημειώνεται ότι προς τιμήν του Επίτιμου για τη διαχρονική συμμετοχή και συνεισφορά του στο Ινστιτούτο και στη ναυτιλία γενικότερα από τον "αρχιμάγειρα" της Technava θα παρατεθεί Coctail πριν και Gala Dinner μετά την παρουσίαση. Επίσης θα διανεμηθούν ορισμένα από τα εναπομείναντα δεκαπέντε βιβλία που έχει γράψει.
Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων θα ξεκινήσει πούλμαν από Λουδοβίκου 6 έναντι του ηλεκτρικού σταθμού του Πειραιά στις 16:30 για το Βιομηχανικό πάρκο Σχιστού και θα επιστρέψει μετά το τέλος της εκδηλώσεως μεταφορά προς τον σταθμό του Πειραιά.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων χρειάζεται επιβεβαίωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 4186062, (από 09:00 – 17:00) έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017.

eep logo