Ο Π.Κουρουμπλής στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

limani alexandroupolis

Επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας στους νομούς Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου

 

Τους νομούς Καβάλας, Ροδόπης και Έβρου θα επισκεφτεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση. Τον κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θα είναι ομιλητής στο Συνέδριο, θα συνοδεύει ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης.

Οι κκ Κουρουμπλής και Λαμπρίδης θα επισκεφτούν τον Επιβατικό και Εμπορικό Λιμένα της Καβάλας και θα έχουν συναντήσεις με Τοπικές Αρχές και Φορείς. Στη συνέχεια θα μεταβούν στην Κομοτηνή, όπου ο κ. Κουρουμπλής θα μιλήσει στο 6ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, με θέμα η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο. Το απόγευμα στις 19.30 ο κ. Κουρουμπλής θα δώσει συνέντευξη στον τοπικό Τηλεοπτικό Σταθμό “ALFA TV”.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, οι κκ Κουρουμπλής και Λαμπρίδης θα αναχωρήσουν για την Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχουν συναντήσεις στον Ο.Λ.Α., στο Δημαρχείο και στο Λιμεναρχείο της πόλης. Στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης ο κ. Κουρουμπλής θα συναντηθεί και με τον Δήμαρχο της Σαμοθράκης.