YNA: Σύσκεψη για τη μαρίνα Μεσολογγίου

yna kountoura

Mε τη συμμετοχή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά

 

Σύσκεψη για τη λειτουργία της μαρίνας Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και με τη συμμετοχή της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Τριανταφύλλου και εκπρόσωπος του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Βαρεμένου. Συμμετείχαν ακόμα, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου Ευαγγελία Παναγοδήμου – Τσέλιου, καθώς και εκπρόσωποι της εταιρίας η οποία διαχειρίζεται τη μαρίνα.

Η κα. Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στα διαχειριστικά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί κατά το παρελθόν. Ο κ. Καραπάνος δήλωσε ότι η συνέχιση της λειτουργίας της μαρίνας είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την τοπική κοινωνία. Ο κ. Κουρουμπλής και η κα. Κουντουρά επέμειναν στην σωστή, άρτια και σύννομη λειτουργία της μαρίνας. Τόνισαν ιδιαίτερα, ότι θα υπάρξουν αυστηρές κυρώσεις αν ο φορέας διαχείρισης της μαρίνας δεν συμμορφωθεί με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να συνεχίσει να έχει τη διαχείριση της μαρίνας, καθώς και με την τήρηση της υφιστάμενης νομοθεσίας.

eep logo