Συμμετοχή ΠΣΕΠΕ στην 82η ΔΕΘ

deth 82

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Νικόλαος Μαυρίκος συμμετέχει και ως Αντιπρόεδρος Β' του ΕΒΕΠ στην 82η ΔΕΘ

που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου και έχει ως τιμώμενη Χώρα την Κίνα.

Με θέμα αφιερωμένο στην Ελληνική Ναυτιλία, δίνει τη δυνατότητα προβολής, εξωστρέφειας και ανάπτυξης συνεργασιών στα μέλη του που εκπροσωπούν δυναμικά την ναυτιλιακή δραστηριότητα του Πειραιά, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, σε ένα άρτιο εκθεσιακό περιβάλλον.

Παράλληλα γίνεται παρουσίαση του 1ουελληνικού ναυτιλιακού cluster «MARITIME HELLAS – NAVIGATE THE GREEK CLUSTER» το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 με πρωτοβουλία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς με σκοπό:
 Την αλληλοαναγνώριση και επωφελή επαφή όλων όσων δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας.
 Η προαγωγή και πρόοδος της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας και των κλάδων γύρω από αυτή
 Η πληροφόρηση του Διεθνούς Ναυτιλιακού χώρου για τις περί τη ναυτιλία υπάρχουσες στην Ελλάδα δραστηριότητες, επιχειρήσεις, γραφεία κ.λπ. Καθώς και η προβολή και γνωστοποίηση τους στο ευρύτερο κοινό.
 Η πρόθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας στους περί τη ναυτιλία κλάδους
 Η δημιουργία δικτύων συνεργασίας εντός και εκτός Ελλάδος.
Η συνεισφορά της ΔΕΘ-HELEXPO δεν αποτυπώνεται μόνο στις εκθεσιακές επιδόσεις της, αλλά έχει μεγάλη σχέση και με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Η ελληνική οικονομία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών έχει μόνιμο συμπαραστάτη και αρωγό τη ΔΕΘ-HELEXPO όχι μόνο στο επίπεδο των εκθέσεων, αλλά και του πλήθους των επενδυτικών και εμπορικών συναλλαγών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο προσκήνιο, στο παρασκήνιο ή στο περιθώριο των εκθεσιακών διοργανώσεων.Η γενική Έκθεσησυνδέει ανθρώπους – επιχειρήσεις – πολιτισμούς!

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ