Στη Seatrade Europe τα λιμάνια της Κρήτης

limani hrakleiou poli

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου και την πολύτιμη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης

τα λιμάνια του Αγίου Νικολάου, της Σητείας και του Ρεθύμνου θα συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο στην Ευρωπαϊκή κλαδική έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Europe που θα πραγματοποιηθεί στο Αμβούργο στις 6-8 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Επιμελητήριο Λασιθίου, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ουσιαστικότερη και αποτελεσματικότερη συμβολή στην ανάπτυξη ενός κλάδου ο οποίος συνδέεται άμεσα με την τοπική επιχειρηματικότητα και συμβάλει στην άμεση επέκταση της τουριστικής περιόδου, κάνει πράξη την συλλογική προσπάθεια ενισχύοντας την συνεργασία μεταξύ των Λιμενικών Ταμείων, των Τοπικών Φορέων και των εταιρειών Kρουαζιέρας.

Τα λιμάνια έχουν ετοιμάσει ειδικό υλικό για την συγκεκριμένη έκθεση, ενώ θα γίνουν προγραμματισμένα ραντεβού με εκπροσώπους εταιριών στα οποία θα γίνει ανάλυση των τριών βασικών δεικτών που αφορούν στην κρουαζιέρα, δηλαδή στην Ασφάλεια, στην δυνατότητα Εκδρομών αλλά και στις Λιμενικές Εγκαταστάσεις. Τέλος θα γίνει παρουσίαση του πλούσιου πολιτιστικού, μυθολογικού και αγροτροδιατροφικού υπόβαθρου του κάθε προορισμού και των δυνατοτήτων διασύνδεσης του με το προϊόν της κρουαζιέρας.

news.travelling.gr

eep logo