Οι REC με καλοκαιρινή διάθεση στο Celestyal Olympia

celestyal olympia rec

Το νέου τους βίντεο κλιπ «Μια καρδιά στην άμμο» γυρίστηκε στο φιλόξενο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises

 

Στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ του #1 Urban Pop συγκροτήματος στην Ελλάδα, REC, για το άκρως καλοκαιρινό τραγούδι ‘’Μια καρδιά στην Άμμο’’. Οι συντελεστές του ταξίδεψαν την Παρασκευή 9 Ιουνίου, με την τριήμερη κρουαζιέρα της Celestyal Cruises, «Εικόνες του Αιγαίου», για να δημιουργήσουν ένα απόλυτα καλοκαιρινό και εντυπωσιακό κλιπ, εμπνευσμένο από τις απαράμιλλες ομορφιές της χώρας μας.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ είχαν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και ολοκληρώθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises. Το γνωστό νεανικό συγκρότημα, αποτελούμενο από τους: Άρης Λουμάκης, Mike και Xenia, επισκέφθηκε την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάτμο, το Ηράκλειο καθώς και το Κουσάντασι, πλαισιώνοντας ιδανικά το νέο τους τραγούδι με σκηνές από την εμπειρία στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και τους Αιγαιοπελαγίτικους προορισμούς.

Το βίντεο κλιπ του «Μια καρδιά στην Άμμο», με μουσική του Άρη Λουμάκη και στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, υπόσχεται να μας δημιουργήσει καλοκαιρινή διάθεση και να μας «μυήσει» στην εμπειρία κρουαζιέρας και στο Celestyal Τρόπο Διακοπών. Είναι ουσιαστικά η ευκαιρία που προσφέρεται στους επιβάτες όλων των προγραμματισμένων κρουαζιέρων της Celestyal Cruises, να απολαύσουν προνομιακά πακέτα, που τα περιλαμβάνουν όλα σε μία τιμή, χωρίς εκπλήξεις, από αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς της, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πλω, πακέτο απεριόριστης κατανάλωσης ποτών και πλούσια γεύματα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

eep logo