Επισκέψεις Γενικού Γραμματέα του ΥΝΑΝΠ σε μονάδες του Λιμενικού

kalamatianos limeniko

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ Λ.Σ), πραγματοποίησε την Παρασκευή 2 Ιουνίου ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ Διονύσης – Χαράλαμπος Καλαματιανός

στο πλαίσιο της οποίας ενημερώθηκε από το Διοικητή της Μονάδας για τις δραστηριότητές της, αλλά και για τις υφιστάμενες ανάγκες. Επίσης πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Μονάδας επίδειξη του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτει.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας επισκέφθηκε το Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ 90) “ΓΑΥΔΟΣ”, όπου ενημερώθηκε από τον Κυβερνήτη για τον εξοπλισμό και τις επιχειρησιακές δυνατότητες του σκάφους, για τη συμμετοχή του σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης, περισυλλογής προσφύγων και μεταναστών, καθώς και τους κινδύνους με τους οποίους καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι στις επιχειρήσεις.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε τα στελέχη των μονάδων για την πολύτιμη συνεισφορά τους και για το κοινωνικό έργο που επιτελούν, και εξήρε το φρόνημά τους, το οποίο είναι πάντοτε υψηλό.

eep logo