ΠΑ.ΠΕΙ: Ημερίδα για τις δημοσκοπήσεις από την ΠΑΣΠ!

Η στατιστική ανάλυση των δημοσκοπήσεων και η ερμηνεία των αποτελεσμάτων είναι το αντικείμενο μιας Ημερίδας που οργανώνει η ΠΑΣΠ του Πανεπιστημίου Πειραιώς, την Δευτέρα (22/4) στις 3 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΑ. ΠΕΙ.

Η ημερίδα χωρίζεται σε δύο θεματικές ενότητες. Η πρώτη αφορά της δημοσκοπήσεις και τους καθοριστικούς παράγοντες που οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προβλέψεων και η δεύτερη στην πολιτική ανάλυση των δημοσκοπήσουν που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με ορίζονται τις ευρωεκλογές του 2024.

Ομιλητές θα είναι ο (και δικός μας) Γιώργος Τράπαλης, αναλυτής δεδομένων, ιδρυτής της εταιρείας good affairs και ο δημοσιογράφος αρχισυντάκτης της εφημερίδας " Το Βήμα", Δημήτρης Χόνδρος. 

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι την ημερίδα οργανώνει η ΠΑΣΠ. Και είναι αξιοσημείωτο διότι δεν μας έχουν συνηθίσει οι σπουδαστικές παρατάξεις σε τέτοιου επιπέδου, επιστημονικές ουσιαστικά, εκδηλώσεις . Μπράβο στην ΠΑΣΠ λοιπόν για την πρωτοβουλία της, αλλά και το θάρρος να οργανώσει μια τέτοια Ημερίδα σε μια περίοδο που δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο!

 

eep logo